SilverBand Tánczenekar

info@silverband.hu
Telefon: +36 30 2379503


   

Horváth Tímea

A SILVER zenekarban 2002 óta énekelek, ha jól meggondolom a muzsika, az ének szeretete már egészen kis koromban kialakult. Óvodás voltam, amikor először szerepeltem az „anyák napi,” és egyéb ünnepségeken. Később az ált. iskolában szüleim és tanáraim, bíztatására népdalversenyeken vettem részt nem kis sikerekkel. Ezzel párhuzamosan megkezdtem zenei tanulmányaimat is gordonka szakon. Az, hogy az ének lesz az én fő utam az a középiskolai évek alatt kezdett kibontakozni. Bekapcsolódtam egy „báli” zenekarba, ahol az akkori lehetőségekhez képest /élőzene/ meg tanultam hat-nyolc emberrel együtt zenélni. Jó pár év után átváltottam úgymond „vendéglátóra” mert itt a zenei stílusok szélesebb skáláján mozoghattam.Hát… jelenleg itt tartok.


Horváth Zsolt

Zenei pályafutásomat szülői segédlettel hat éves koromban kezdtem, majd általános iskolában tovább folytatva sajátítottam el az alapokat.Két év zongora majd  több év, tangóharmónika tanulás után végül a billentyűs hangszerek világa fogott meg, s mai napig fogva tart. A nagyközönség előtt 14 évesen debűtáltam . Első fellépésemen egyedül, majd később kisebb nagyobb zenekarokkal ízlelgettük a különböző zenei irányzatokat. A „Lakodalmas „ világot hamar meghódítottuk, s újabb kihívásként  a bálozó közönséget is sikerült rabul ejtenünk .  A SILVER zenekar nevet viseljük , melyben 1994 óta oszlopos tagként, több mint 30 év szakmai tapasztalatommal illetve rutinommal  igyekszem a különböző zenei igényeknek megfelelve kis csapatunkat  terelgetni. Jelenlegi felállásban 2002 őszétől zenélünk.


Kelemen András

A ZENE egész életemben meghatározó lételemként volt jelen. Általános iskolában két évig tanultam harmonikázni, majd a gitár hangja felé fordult figyelmem. Először autodidakta módon próbálkoztam, majd az OSZK stúdióban tanultam gitározni.
A „társas” zenélést a középiskolai zenekarban kezdtem. Suli után 1980 nyarán a SILVER-ben, 1981-től 2011-ig a MICRO-BAND-ben bálokban és lakodalmakban muzsikáltam. A Kadencia Kiadó kiadott ekkor egy kazettánkat is. 2011. novemberében kaptam lehetőséget  a SILVER BAND-ben. Remélem, hogy majd sok éven keresztül tudunk együtt zenélni amihez a családomtól minden támogatást megkapok. Köszönettel: Kelemen András,  Zsolt kollégám szerint: Banderas

202208 GYENES KORSO

Előző fellépéseink:

kattints

 


Fellépéseink képekben


 

 


Válogatás a helyszíni élő felvételeinkből

Az alábbi videók mind eredeti, helyszínen rögzített, nem megvágott vagy feldolgozott felvételek!